Mit tegyél vállalkozó nőként magadért, hogy sikeres legyél az életedben!
Amit eddig nem tudtál az illóolajokról

siker_2.jpg

A siker az életünk alap feltétele, mozgatórugója, fő motivátora fogantatásunk pillanatától kezdve.

A mélyen megélt, valódi értéket és tanulságot adó sikerhez pedig kudarcok is kellenek. Esések és bukások, amik után felállunk és megyünk tovább az úton. A siker és bukás törvényébe, a siker valódi jelentésére sokáig nem gondolunk, amíg egy igazán fontos szakaszába nem ér az életünk. Amikor kezdjük megérezni a tét ízét. Nekem ez akkor jött el, amikor a generációváltás eljött az életemben és elkezdtem a szüleim által alapított cégben dolgozni. No nem az első pillanatban! Viszont az első pillanattól kezdve tanulok, képzem magam, hogy méltó legyek erre a szép feladatra. Hét éve indultam el ezen az úton és a siker összefüggéseire és velejáróira fokozatosan jöttem rá, illetve arra is, hogy mit is jelent az igazi siker. 

A siker definíciója számomra a boldog, harmonikus élet, amiben a kihívások után is könnyen visszatalálunk a belső egyensúlyunkba. Bármi is hozza meg a boldogságot számunkra. 

siker_3.jpg

Nekem a nagy célom és vágyam, hogy a tenger mellett élhessek és minden nap fürödhessek benne és finom ételeket főzhessek azoknak, akiket szeretek.

Szoktunk beszélgetni a partnereinkkel az üzletről, kinek hogy megy éppen. Az elmúlt évek alatt többen is irigykedve mondták, hogy milyen jó nekem, mert már egy működő céget viszek tovább és ez biztosan sokkal könnyebb, mint egy céget beindítani, felfuttatni. Hát versenyt nem szeretnék csinálni ebből, szerintem mindkettőnek meg vannak a maga nehézségei, mindkettő más, mások a kihívások benne. A generációváltás ma Magyarországon finoman fogalmazva is elég instabil, 5-ből 4 cég számára nem sikerül. A leggyakoribb ok, hogy az átadás-átvétel (azaz a szülő-gyerek kapcsolat) annyi érzelmet és kommunikációs kihívást tartogat, amit sokan képtelenek megugrani. A szülők képtelenek elengedni a céget, kontrollálni akarnak mindent még az átadás után is, amivel a gyereknek meg kell küzdenie ezeken felül pedig még a saját maga démonjaival is, hogy vállalkozó lesz és ez bizony rengeteg felelősséggel jár. A nyugdíj közeledte is nagy teher e mellé egy szülőnek, arra is készülni kell, hogy továbbra is hasznosnak érezze magát. Cég vezetőként és kifejezetten nőként pedig a kihívás még nagyobb, mert az elvárások magasabbak a cégen belül és kívül egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy a mi esetünkben én vagyok a legfiatalabb a kollégák között. 

Ilyenkor jönnek a nagy érzelmek az elég jó vagyok, hogy fogadjanak el, legyen az ember lánya mindig topon és elérhető 0-24-ben, állja a sarat minél kevesebb hibával és ebben a kihívásokkal teli időszakban még profitot is termeljen, valamint a szülőkkel is megmaradjon a jó kapcsolat, a családi béke. Ez rengeteg stresszel és kompromisszummal jár, hogy közben magunkat se veszítsük el! Ehhez hasonló érzelmek, gondolatok engem is elkapnak időnként és biztos vagyok benne hogy sok vállalkozó nőt is.

Én az élethosszig tartó tanulás oldalán állok, valamint a mellett hogy fejlesszük önmagunkat is, hogy a lelki egyensúlyunkat minden helyzetben könnyen megtaláljuk és minél nehezebben billenjünk ki belőle. Mind más szintről indulunk, így szükség lehet segítő szakemberre is és akár pár könyvre, ezek egyéniek, hogy kinek mi válik be. Tapasztalatom szerint, amire mindenkinek szüksége lehet, attól függetlenül hogy szakemberrel vagy egy könyvvel dolgozik önmagán, azok az érzelmekre ható illatok.

Miért gondolom így? Egy önismereti munka sem lesz teljes és elég mély, ha a tudatalattinkhoz nem jutunk el, ha a blokkokat a sejtjeinkben továbbra is őrizzük. Az illatok átjutnak a vér-agy gáton és elérik a limbikus rendszerünket is, ami az érzelmi központunk. Itt hat aztán a tudatalattinkra és old fel traumákat, akár generációkra visszamenően. Így tudunk tovább lendülni berögződéseinken és teret adni önmagunknak.

A különböző élethelyzetek mind más és más érzelmet generálnak, a korábbi megéléseink és traumáink más piros gombokat nyomnak be, ezért csak úgy egy egyszerű levendula olajjal valószínűleg sokra nem jutunk.

A kulcs a különböző érzelmekre ható keverékekben rejlik, amik az adott érzelemről lettek elnevezve, tehát pont arra fognak hatni. Mondok pár példát: Elengedés, Elfogadás, Átalakulás, Remény, Szabadság, Alázatosság, Belső Gyermek, Harmónia, Megbocsátás, Bátorság, Hit. Ezeket érdemes napi szinten használni, mindig az adott érzelmi állapotunknak megfelelően. Pár hét után érezni fogod, ahogy egyre beljebb kerülsz önmagadhoz és foszlanak szét a negatív berögződéseid, mint a hagyma héjak rétegei, miközben pucoljuk.

Ha nehezedre esik még megfogalmazni az érzéseidet, amik benned kavarognak, akkor iTOVI scannerrel történő mérés segíthet a számodra, hogy tudd mi az, amire most szüksége van a testednek-lelkednek egyaránt. Ez egy pár perces, fájdalommentes mérés, ami a te tested rezgéseit méri. Ha érdekel egy ilyen mérés, jelentkezz nálam e-mailen: illatosmindennapok@gmail.com

A mindennapi boldogsághoz elengedhetetlen, hogy békében legyünk önmagunkkal!

Kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaid!

Sikeres életet,

Nóri

profil.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4417804603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illóolaj (28) illoolaj (23) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása