Hogyan éljük túl a kieső őszi szünetet illóolajokkal?
3 tuti tipp stressz helyzetre

suli.jpg

Hogyan éljük túl a kieső őszi szünetet illóolajokkal?

Na ne!? 

Erre is van olajad?

Naná!

Egyre őrültebb a körülöttünk lévő világ és csak kapkodjunk a fejünket, hogy éppen milyen kihíváshoz kell alkalmazkodjunk. Az előzőt se oldottuk még meg igazán, szóval ki se hevertük, fel se dolgoztuk, és már jön az újabb megugrani való. Követhetetlen! Pedig Darwin is megmondta, az él túl, aki jobban és gyorsabban tud alkalmazkodni! És bizony már itt tartunk! Szomorú leírni, de ez van. Így hát aki sírás helyett cselekedni szeretne, annak remek lehetőséget adnak az illóolajok!

OK, azt is tudom, hogy sokaknak ez teher, mert a nyári szünet is elég hosszú szülőként, meg biztos sok megfázás miatti hiányzás is van a suliból. De a gyermeked valószínűleg számít erre a pihenőre, főleg ha ő az a szerencsés, aki nem hiányzott még idén. Bárhogy is legyen, jó ha tudjuk kezelni a helyzetet és a lényeg talán pont ez!

Legyen megoldási kulcs a kezünkben minden esetre.

Miért? Menjünk picit bele, hogy miért is olyan hatásosak a minőségi illóolajok. Szóval most nem az olcsó drogériás márkákra gondolok, a túléléshez ezúttal (is) elengedhetetlen a minőség.

Hallottál már olyan illóolajokról, amik konkrét érzelmekre hatnak?

Az illatok képesek átjutni a vér-agy gátunkon, másodpercek alatt!, és az agyunk érzelmi és memóriáért felelős központjába jutnak el, ahol a tudatalattinkat stimulálják pozitívan, arra ösztönözve minket, hogy jobban érezzük magunkat. Segítenek a rossz beidegződéseinket és félelmeinket elengedni, a gátjainkat felszabadítani, utat nyitni az elakadásainknak, hogy áramolhasson belőlünk a megoldás.

Bevallom libabőrös tudok lenni, amikor ez a téma szóba jön, mert annyira felszabadító ez az érzés és a tudat, hogy ilyen hatása lehet ránk egy illatnak. Több mint 2 éve tapasztalom ezt és a legkedvesebb témám is ez, az érzelmek és illatok hatása egymásra.

Nézzük, mik azok az illatok, amik támogathatnak most, hogy nem lesz őszi szünet.

Mondjuk munkáltatóként én elengednék minden szülőt szabira, hogy megadhassa a gyermekének ezt a várva-várt pár nap pihenőt, de ez nálunk most pl csak 2 embert érint, és én több szülőnek szeretnék segíteni most.

Tömjén: ősi, szent illóolaj, igazi klasszikus, bármilyen kétség esetén számíthatsz rá, mert támogatást,   fenyo.jpg megnyugvást ad és segít elfogadni az adott helyzetet. Cseppentsd diffúzorba vagy adj belőle pár cseppet a kedvenc arckrémedbe. Igen, a tömjént folyékony botoxnak is szoktuk hívni.

Ylang-ylang: számtalan érzelmi illat keverék alapja, azaz nagyon támogató hatású bármiről legyen is szó az életedben. Hívhatjuk a legjobb barátnődnek is, rá mindig számíthatsz, sosem fogsz csalódni benne, nem is ítélkezik. A trópusi hangulatú parfümért használd vaniliával, higítsd egy kis növény olajjal, pattints az üvegre egy görgős fejet és vidd magaddal a táskádban bárhova is mész.

Fekete luc: egy igazi őszi illóolaj amúgy is és támogat, hogy minden negatív érzelem, ami most benned kavarog, legyen az düh, tehetetlenség, félelem, csalódottság, azt át tudd fordítani elfogadássá és hálává. Cseppents diffúzorba és egy csodás fenyő erdőben érzed majd magad vagy masszírozd a talpadba elalvás előtt a szép álmokért.  

Kíváncsi vagy a jelenlegi érzelmi állapotodra? Érdekel, hogyan és milyen illóolajokkal tudod megtámogatni magad, hogy jobb döntéseket hozz, könnyebben kezeld a stresszes helyzeteket?

Jelentkezz be hozzám iTOVI mérésre itt.

Csodás őszt kívánok!

Nóri

illatosmindennapok@gmail.com

20200705.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3517944598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illóolaj (28) illoolaj (23) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása