Életem egyik legjobb döntése, amit a pandémiának köszönhetek
Rendhagyó úti beszámoló a szalmagyopár farmról

csoport.jpg

Egész általánosban és a gimiben, sőt még a fősulin is meghatározóbb volt számomra a tanár személye, hogy ki, azaz milyen személyiség tartja az órát, mint az hogy mi maga a tantárgy. Ha bírtam a tanárt és szimpatikus volt, akkor azt a tantárgyat is szerettem és szívesen tanultam, mindegy mi volt az. A kémiát is megszerettem, mert a tanárnőnk fiatal, kedves, mosolygós és közvetlen volt velünk.

Nálam ezzel sokat el lehet érni, ha valaki szimpatikus a számomra. Ha láttam, hogy a tanár szereti a munkáját, hivatásnak tekinti azt, és igyekszik mindent megtenni hogy a tőle telhető legjobban átadja nekünk a tudását és ezt élvezettel is tette, akkor nálam nyert ügye volt. Na jó, a matek és a fizika kivétel volt, de szerintem értitek miről beszélek!

Az, hogy tudjunk másokkal kapcsolódni, egy hullámhosszra kerülni és kihozni a másikból a legjobbat, ez amolyan mély, ösztönös dolog bennünk. Az, hogy érezzük azt, hogy elfogadnak. az, hogy szerethetőek vagyunk, még ha néha nem a legjobban sikerül a dolgozat, akkor is. Szükségünk van rá, mint a friss levegőre, egy jó sétára, egy nagy kiáltásra vagy egy szoros ölelésre. A létezésünk alap feltételéről van szó!

A múlt hétvégén Horvátországban voltam 4 napot, és a világ talán egyetlen létező szalmagyopár farmját látogattuk meg rajtam kívül még vagy 140 emberrel. Az a pozitív hangulat, amit itt kaptam, leírhatatlan, mély érzéseket adott nekem! 

farm.jpg

A farm maga több kilóméterre helyezkedik el minden féle civilizációtól, távol az autók szmogjától, hogy a lehető legtisztább környezetben nevelkedjenek a növények, úgy mint szalmagyopár, levendula, boróka és babér. A szinte érintetlen környezet biztosítja az őshonos növények számára, hogy a legtisztább minőségű illóolajat adják, és kizárólag 100% hatóanyag tartalommal kerüljenek a kis üvegcsékbe. Másnap a desztillálóban is meg tudtunk pár titkot, ami fontos ebben a közel 3 hetes lepárlási folyamatban. A magtól a zárjegyig tartó garancia így már még több értelmet nyert a számomra és több tapasztalattal is rendelkezem ez által, hogy személyesen bepillanthattam ebbe a folyamatba, amit amúgy nagy titok övez.

Miért kezdtem az iskolás élményeimmel ezt a posztot?

Mert az tény, hogy az ilyen módon és minőségben előállított illóolajnak nincs párja jelen pillanatban, de a közösségnek sem, amit most már több mint 2 éve élvezek és a része vagyok! A 4 nap alatt sikerült teljes mértékben kikapcsolnom és a jelenben lenni és élvezni a pillanatot, annyira hogy azóta sem tudtam még teljesen visszarázódni a mindennapokba. Az igazat megvallva nem is szeretnék...Mert szintet szeretnék lépni és minőségibb életet élni! Azt, hogy ezen az úton elindulhattam, az elmúlt 2 év nagy felfordulásának köszönhetem, meg persze magamnak, hogy mertem lépni.  Jól esett, hogy hasonló gondolkodású és értékrendű emberekkel voltam együtt, akik mind igyekeztek önfeledtek lenni és hozzám hasonlóan megélni ennek a pár napnak minden örömét. A mostani világunkban elengedhetetlenek ezek a kapcsolódások a 2 évnyi bezártság és elszigeteltség után. Olyan ez mint valami Noé bárkája, biztonságban érzed magad és tudod, bármi jön, azt túléled. Jó, hogy tudunk egymásra mosolyogni, egymás szemébe nézni, együtt nevetni, éjszakába nyúlóan beszélgetni, finomakat enni, fürdeni a tengerben. Azaz szimplán élvezni az élet apró örömeit! Mert erről van szó. Nincs titok! Az élet ez, hogy kapcsolódunk egymáshoz. Megosztjuk egymással amink van. Egy mosoly, egy ölelés, az érzéseink. Nincs titok! Erre van most szüksége, mindenkinek.

Ugye Neked is?!

Szóval szeretem én az illóolajokat, de a közösség nélkül számomra nem lennének ilyen értékesek! 

nori_farm.jpg

 

Neked van már ilyen közösség az életedben?

Jó lenne csatlakozni egy ilyenhez?

Keress bátran, ha úgy érzed hasonló hullámhosszon vagyunk!

Csodás nyarat,

Nóri

illatosmindennapok@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5817864709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illoolaj (23) illóolaj (28) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása