Értékálló fizetés?
Nem elég a két lábon állás, a legjobb ha két bankszámlánk van, amiből az egyik Eurós!

euro.jpg

Az elmúlt két év a folyamatos újratervezésről szólt. 2022 pedig erre még inkább ráerősít és úgy érzem hosszúnak fog tűnni ez az év!

Az életünk minden fontos területén meg kell tanulnunk bebiztosítani magunkat. 

A covid kapcsán leginkább az egészségünk értékelődött fel és az, hogy nem elég a munkahelyünkből befolyó pénz összeg, bizony jó ha van egy másik bevételi forrásunk is. Ez lehet egy 2. munkahely, egy kiadott ingatlan vagy akár egy online végezhető tevékenység is, bármi ami a mi személyiségünkhöz illik és az időnkbe belefér. Az online tevékenység és a passzív jövedelem azért is biztosabb, mivel egy esetleges karantén alatt is jönnek be az összegek a számlánkra. Az egészségünk megőrzése is elemi kérdés lett. Tudtad, hogy korábban (2020 előtt) olyan havi 5.000,- Ft/fő/hó volt az az összeg, amit magunkra és az egészségünk megőrzésére költöttünk? Ez az összeg 2020 márciusa után a háromszorosára emelkedett! Azóta havonta 15.000,- Ft/fő összeget költünk el az egészségünk támogatására. Ebben minden benne van, ami sport, vitamin vagy más táplálékkiegészítő és a gyógyszerek is. 2022-re mindannyian vágytunk már rá, hogy fellélegezzünk, és szabadabban élhessünk. Mindenki meglépte már, amit tudott, hogy könnyebben vegye az akadályokat és a megváltozott világunk feltételeihez alkalmazkodni tudjon. Az ukrán-orosz konfliktus hozta gazdasági helyzet sajnos újabb feladatok elé állít mindannyiunkat. A már így is elcsigázott érzelmi egyensúlyunk megtartása lett az egyik legfontosabb feladatunk. Reményt adni mindenkinek, aki rászorul, a gyerekünknek aki csak néz hogy miért ilyen ellenséges ez a világ? A menekültnek, aki ártatlan és védtelen. A katonának, akit vár otthon a családja, de kötelezi az esküje.

Békére vágyunk mind!

Nyisd ki a szíved, oszd meg bátran a kételyeid, félelmeid is, hogy aztán tudj adni reményt. Töltődj a napfénnyel, az élet apró örömeivel és engedd meg magadnak hogy nevess, táncolj, élvezd a pillanatot, még ha közben a szíved belefacsarodik is. Adni akkor tudsz, ha van miből, azaz előbb feltöltötted magad!erzelemkerek.png

A gyenge Forint és a már korábban elindult infláció követéséhez egy második anyagi láb már kevés lehet. A munkáltatók szinte biztos, hogy nem fogják tudni követni ennek a mértékét. Én is munkáltató vagyok az egyik anyagi lábamon és bizony kritikus a helyzet, tele bizonytalansággal. Amiért most hálás vagyok magamnak az az, hogy pár éve nyitottunk egy Eurós számlát a cégnek. Az elmúlt években a nagyobb partnereinkkel elkezdtünk áttérni az EUR fizetésre és pár kiadásunkat EUR-ban fizetjük az ide beérkezett összegekből. E nélkül biztosan nem tudnánk tartani a lépést. 

 

A jó hír az, hogy

Eurós számlája és fizetése itthon is bárkinek lehet.

 

Épp ezért örülök annak, hogy 2 éve elkezdtem építeni a második anyagi lábam a Young Livinggel, akik EUR-ban fizetnek, minden hónapban pontosan. Ez így egy biztos alap lehet bárki számára, nem kell hozzá cégnek lenni. Az eszközök ehhez az üzlethez pedig pont maguk a termékek! Az érzelmi illat keverékekkel meg tudod valósítani önmagad és a legtitkosabb és legmélyebb vágyaidat is. Segíthetsz másoknak is elérni a boldog életet és hogy megtanulják hogyan tudják megőrizni, fenntartani az egészségüket természetes módon.

Életed legizgalmasabb feladata saját magad felfedezése és kiteljesítése. Gyere és vágj bele az én támogatásommal!

Örömteli életet,

Nóri

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9517778178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illoolaj (23) illóolaj (28) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása