Tévhit, hogy az illóolajokat csak aromaterapeuták használhatják?
Hogyan válhatsz saját magad illóolaj szakértőjévé?

degree.jpg

Napjainkra már minden a teljesítményről szól, meg hogy legyen papíród mindenről, mindenhez amit csinálsz. Mert ha nincs, akkor nem leszel hiteles a leendő partnereid, vevőid előtt. Persze van, ami teljesen más és kell a tudás és a papír egy-egy szakmához, pl egy orvos, ügyvéd, mérnök és hasonló munkák esetén ez elengedhetetlen. De sok minden van, amihez igazából nem kell, elég a saját tapasztalatunk, mert pont attól leszünk a leghitelesebbek az adott esetben. 

Tévhit, hogy az illóolajokat csak aromaterapeuta képesítéssel lehet használni.

Mielőtt bárki nekem ugrana, szeretném tisztázni, hogy én itt a házi felhasználásra gondolok. Tehát aki ezzel gyógyítani, segíteni kíván másoknak, annak fontos, hogy egy ilyen képesítése legyen más orvosi képesítés mellett, vagy ha masszőr, kozmetikus, akkor az ahhoz szükséges papírja meg legyen. Ezek együtt egy nagyon biztos alapot adnak ahhoz, hogy mások életét jobbá tegyük!

Én most arról beszélek, hogy ahhoz hogy otthon használjuk az illóolajokat, a saját magunk és a családunk számára, ahhoz nem kell papír! Sokan félnek belekezdeni az illóolajok használatába, mert tartanak attól hogy valamit rosszul csinálnak. Pedig ha ráérzünk a használatukra és beszélgetünk egy jót valakivel a biztonságos használatukról és a személyes tapasztalataikról, akkor utána magabiztosan nyithatunk ki minden illatos üvegcsét és fordíthatjuk a saját jóllétünkre a tartalmát.

A minőségi illóolajok használati egyszerű és univerzális, szinte elronthatatlan. 

Amit az elmúlt bő 2 évben megtanultam és magamon megtapasztaltam az az, hogy a legnagyobb "baj" ami történhet, hogy az adott helyzethez lehet más üvegcsét kellett volna kinyitni. Na bumm! Az illóolajok biztonságos használata könnyen elsajátítható, tudom mit tegyek ha a szemembe kerülne, vagy ha kipirosodik a bőröm pl a fahéj olajtól. Készítek arcszérumot, mellkas kencét a téli időszakra, kézfertőtlenítőt, nyugi vagy öröm parfümöt, mikor mire van szükségem. Sőt, főzök is velük! Még a pajzsmirigyemen, a parlagfű allergiámon és a havi görcseimen is segítettek. Imádom a sok színűségüket!

haven_us.jpg

Így én azt ajánlom, hogy ha eddig nem mertél beleszippantani az illóolajok világába, mert attól tartottál, hogy valamit elrontasz és esetleg ártasz magadnak, akkor csak keress egy jó mentort, aki segít biztonságosan felfedezni ezt a világot. Biztos vagyok benne, hogy visszagondolva hálás leszel magadnak és pár hét múlva furán kérdezed magadtól, hogy mitől tartottál ennyire? Sőt, szerintem égni fogsz a vágytól hogy ezt a tudást másokkal is megoszd, mert rájössz hogy az életed változott meg ettől a tapasztalattól.

Életeket változtatunk meg cseppenként.

2020-ban én a tudatlanok nyugalmával és minimális tapasztalattal indultam ezen az úton, azóta pedig már több embernek segítettem felfedezni ezt a világot, akik mind hálásak és elégedettek, rendszeresen kapok pozitív visszajelzéseket tőlük. Jó érzés, hogy átadhatok egy olyan tudást, tapasztalatot, amitől mások élete minőségi ugrást vett, könnyebbek lettek a mindennapjaik és van megoldásuk az alvástól kezdve a fájó pocakon át, az immunrendszer támogatásáig mindenre. Célom, hogy ezt minél nagyobb körben megismertessem az egészségük megőrzésére nyitott édesanyákkal, céltudatos vállalkozó nőkkel, és akár szkeptikus férfiakkal egyaránt. Szeretném átadni azt a tudást és magabiztosságot, amivel boldogan élheted az életed, önbizalmat szerezhetsz, mindig könnyen vissza tudsz kerülni a lelki egyensúlyodba, tudod mihez nyúlj, ha egy kihívásos helyzetbe kerülsz és támogathatod az egészséged megőrzését, mindezt megadva a családodnak és a számodra fontos embereknek is.

Kívánom, hogy a Te életed is jobb és egyszerűbb legyen!

Mentorálást vállalok, keress itt bizalommal: illatosmindennpok@gmail.com, a tárgy mezőbe írd be, hogy mentor.

Van egy eszköz, amivel könnyen felmérhetjük a fizikai és lelki állapotodat, ez az iTOVI, amiről itt olvashatsz részletesebben.

Illatos napokat,

Nóri

20200705.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5917877535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illóolaj (28) illoolaj (23) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása