5+1 'láthatatlan' támogató Édesanyáknak az érzelmi egyensúly megtartásához
Illatos ajándék tippek Anyák napjára

sziromsziv_anyaknapja.JPG

Hamarosan itt az Anyák napja, a mondás pedig elcsépelt ugyan, de örök érvényű: Ha Anya jól van, mindenki jól van!

 

Ennek sajnos még mindig sokan nem tulajdonítanak elég jelentősséget. Ez bizony nem csak a férfiakra jellemző, de a nőkre is nagy mértékben, hogy nem veszik önmagukat és az egész testi-lelki egészségüket komolyan. Pedig mindannyiunk békéje és boldogsága az Édesanyák kezében van, akik napjainkra olyan szinten leterheltek lettek, hogy arra szavak nincsenek. Nem célom belemenni egy Édesanya kihívásaiba ebben a posztban, szerintem mindannyian érezzük a súlyát, csak valahogy lépni nehéz. Ehhez hoztam most pár 'láthatatlan' támogatót, akik a mindennapi kihívások megoldásában támogatnak, hogy Anya és így vele együtt az egész család jól legyen, ez által pedig a jövő generációja is egy élhetőbb, emberibb társadalom egésze legyen.

Ölelés egy palackban.

Ezt szoktuk mondani az érzelmi illatokra, amik a tudatalattinkban segítenek helyre tenni az elakadásainkat vagy éppen kikapcsolják a piros gombjainkat. A rendszeres használat elengedhetetlen a sikerhez, de egy segítő szakember munkáját nem helyettesíti, kiegészítésnek érdemes rájuk gondolni. mam_furdik.jpg

Jöjjön az én 5+1 illatos tippem Édesanyáknak a mindennapok kihívásaihoz, a lelki egyensúly megőrzéséhez.

Ezek mind személyes kedvenceim is.

Release: Virágos illatával a Release (elengedés), igazi női viselet és minden táskában ott a helye! Jól jön, amikor elalváskor kattogsz, egyből kikapcsolja az agyad. Nyugtat, amikor késében vagytok a suliból, külön óráról. Támogat, amikor annyi a teendő hogy nem tudod mivel kezdj. Segít megállni, hogy a munkában jól kezeld a nézeteltéréseket és hamar megoldást találj mindenre. Tegyél rá egy golyós applikátort, kend a tarkód mögé vagy a csuklódra.

Jázmin: A buja jázmin reménnyel és jókedvvel tölt el a nehezebb napokon, segít az idegi kimerültség leküzdésében. A párologtatáson kívül a hölgyeknek parfümként is ajánlom, hiszen már az ókorban is a férfiak hódítására használták. Érdekes tény a lepárláshoz, hogy a virágot éjjel kell szüretelni a maximális illatanyag tartalom érdekében. Fél kg jázmin olajhoz kb 450 kg jázmin kell!

White Angelica: Egy igazi védő angyal, aki távol tartja a negatív energiákat, így minden napot vele érdemes indítani. Cseppents a tenyeredbe és simítsd végig vele az aurádat, hogy lepattanjanak rólad a rossz energiák. Ezzel a biztonság érzetedet is növelni tudod, ami a mai lelkileg is megterhelő időkben különösen fontos, hogy stabilak maradjunk, mert a családunk is ekkor van jól, ha Anya is jól van.

Joy: Joy, az öröm illata a legfinomabb virágokkal, mint a rózsa, ylang-ylang, geranium és jázmin. A mentális jóllétünkhöz elengedhetetlen az öröm a mindennapokban, amihez ez a keverék ad nagy támogatást. Kend a szíved fölé, mágneses energiát produkál, így vonzza be az örömöt. Koncetrálj az élet jó oldalára!  stressaway.png

Stress Away: Vakáció egy palackban, röviden így tudnám jellemezni ennek a keveréknek a hatását és célját. Vaniliás illata segít kikapcsolni a mókuskerékből, ha csak épp 5 perced van, akkor is. Egy állásinterjú előtt pedig igazi erőt adó illat, ami az izgulásból izgatottságot tud varázsolni! Nap végén remek testradír vagy fürdősó készülhet vele, igazi pihenést és szép álmokat ad majd.

Lady Sclareol: Egy igazi nagyágyú! Segít kiteljesíteni nőiességünket, javítja a hangulatot, hogy ne legyünk sárkányok, mivel fitoösztrogénekben gazdag. Parfümként a legjobb viselni a csuklón vagy a nyakon, vagy bárhol ahol épp úgy érezzük támogatásra van szükségünk.

Tarts magadnál közülük mindig legalább egyet, igazi láthatatlan támogatást adnak majd! Biztos vagyok benne, hogy már 1-2 nap után kiegyensúlyozottabbnak fogod magad érezni, kevésbé visel meg a stressz és arra tudod fordítani az energiád, ami igazán fontos számodra az életedben.

Ajándéknak bármelyik kiváló lehet Anyák napjára, hiszen az elismerés minden Édesanyának jól esik!

Illatos vasárnapot,

Nóri

A bejegyzés trackback címe:

https://illoolajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8217814791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ölelés egy palackban

Hogyan hozd ki Te is a legtöbbet magadból illóolajok segítségével és találj megoldásokat természetes módszerekkel. Hozd egyensúlyba a tested és a lelked illatokkal.

Friss topikok

Címkék

agyal (2) állapotfelmérés (6) allergia (1) alvás (3) anya (4) anyagi biztonság (3) anyák napja (1) anyaság (3) anya jól van (6) arcpermet (2) aromaterápia (8) bátorság (11) béke (7) belsőleg fogyasztható illóolaj (6) beszéd (1) be the change (12) borsmenta (6) cédrus (3) citrom (4) citromfű (3) coach (1) csináld (11) deviza (1) deviza számla (1) diffúzor (13) diy (3) édesanya (3) egészség megőrzés (11) együttműködés (6) elengedés (4) életmód (15) előadás (1) élőzés (1) ensanathermalhotel (1) érzelmeink illata (15) érzelmiállapot (6) érzelmiegyensúly (21) érzelmi állapot (7) érzelmi illatok (14) érzelmi egyensúly (5) esemény (4) eukaliptusz (1) euro (1) farm (2) farmlátogatás (1) fesztivál (2) feta krém (1) fizikai állapot (2) főzés (2) fűszer (1) fűszerezz (1) garancia (4) gary young (1) geranium (3) grapefruit (1) guacamole (1) gyakorikérdések (12) gyerekek és illóolaj (1) hogyan használd (8) home office (1) humusz (1) illat (23) illatosélet (25) illoolaj (23) illóolaj (28) immunrendszer támogatás (7) introvertált (1) iroda (1) itovi (6) jázmin (2) kamilla (1) kapcsolat (4) karácsony (1) kata (1) kattog (2) kende-hofherr krisztina (1) kerti parti (1) konyha (2) konzultáció (4) közösség (19) lelkiállapot (5) lepárlás (1) levendula (12) levendulaillóolaj (6) margit sziget (1) masszázs (3) mediátor (1) meditáció (3) megelőzés (10) meghitt (1) megoldás (7) mentálisegészség (5) merjlépni (8) merj lépni (13) mikrofon (1) milyen diffuzort válasszak (1) mindset (9) minőség (21) muskátli (2) muskotály zsálya (1) napozás (1) napozás utáni spray (2) negatívstressz (4) neroli (1) network marketing (2) nicolas landel (1) nőiváltó (1) nőiváltófesztivál (1) női váltó (1) nőknek (12) nyár (3) nyárillat (3) nyugdíjas évek (2) nyugtató (8) öngondoskodás (1) önsimeret (15) oregano (2) otthon (17) pacsuli (1) pajzsmirigy (4) parfüm (7) párkapcsolat (4) parlagfű (1) párologtató (3) pihentetőalvás (3) piknik (1) pollen (2) pozitívstressz (2) recept (5) release (2) rendezvény (3) reziliencia (6) ripkata (1) rólam (3) romantika (1) seed to seal (1) selfcare (1) sikeres (1) sikeresnők (17) spray (1) stressz (5) stresszkezelés (14) szaglászás (3) szalmagyopár (1) személyiségtípus (1) szeretet (2) színpad (1) szúnyog riasztó (1) találkozzunk (2) tapasztalat (19) táplálkozás (3) tavasz (1) tavasz illata (1) tél (1) testpermet (1) tipp (7) tippek (15) tömjén (2) top5 (1) tudatalatti (6) valentin nap (1) valódilevendula (2) változás (6) vegyszermentes (6) workshop (1) ygeneráció (2) ylanylang (4) ylday (1) youngliving (22) younglivingday (1) young living (4) zsálya (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása